Doberman Pinscher Rescue i USA

Pin
Send
Share
Send

Hvis du vil adoptere en hund som trenger et kjærlig hjem, kan en Doberman-redning være den perfekte matchmaking-tjenesten. Menneskene som driver disse organisasjonene elsker rasen, tar godt vare på hundene i sine programmer og velger nøye det beste hjemmet for hvert dyr.

Helse og medisinsk behandling

Når en Doberman går inn i et redningsprogram - enten han blir tatt fra et ly, overgitt av en eier eller funnet løpende løs - er det første trinnet vanligvis en tur til veterinæren. Standardbesøk inkluderer skudd, hjerteormtester og behandling av sykdommer eller skader. Noen organisasjoner ber også veterinærer om å mikrochipere Dobermans, og redninger insisterer nesten alltid på at hundene blir sterilisert eller kastrert. Ikke alle adopterte Doberman er i perfekt helse, men anerkjente organisasjoner vil sørge for at du vet om hundens fysiske tilstand og spesielle behov før du signerer en adopsjonskontrakt.

Finne din Doberman

Noen amerikanske redninger holder åpne hus, som gjør det mulig å besøke deres fasiliteter, møte hundene og finne en god kamp. Disse organisasjonene ber vanligvis om at de andre kjæledyrene dine følger deg, slik at du og redningspersonalet kan sørge for at kjæledyrene kommer overens. Andre organisasjoner ber deg sende inn en søknad som beskriver hjemmet ditt og hvilke egenskaper du vil ha i en Doberman. Når de mottar en hund som ser ut til å passe regningen, arrangerer de et møte ansikt til ansikt. Hvis du adopterer en Doberman og bestemmer deg for at du ikke kan beholde ham, vil de fleste redninger ta ham tilbake. Noen krever faktisk at du returnerer hunden til dem i stedet for å finne ham et annet hjem.

Adopsjonskrav

Disse dobermanene har ofte vært gjennom traumatiske hendelser, så redningsmennenes primære mål er å finne permanente hjem med kjærlige, ansvarlige og økonomisk stabile mennesker. Du må sannsynligvis fylle ut en detaljert søknad med en referanse fra veterinæren din, en beskrivelse av hjemmet ditt og informasjon om deg, partneren din og dine andre kjæledyr. I tillegg må du vanligvis signere en kontrakt som bekrefter at hunden vil være et innendørs kjæledyr, du vil ikke lenke henne utenfor, og du har et sikkert inngjerdet hage hvor hun kan trene. Hver organisasjon har andre krav, for eksempel at du holder dem informert hvis du flytter og kontakter dem hvis du trenger å overgi hunden.

Fosterpleie for Dobermans

Mange amerikanske redninger er avhengige av fosterhjem for Dobermans som ennå ikke er adoptert, eller som ikke er helt klare for et evig hjem. Fosterforeldre overdådig elsker hundene, blir kjent med hverandres personlighet og temperament, og kan til og med gi trening som trengs. Hvis du tenker på å adoptere en Doberman, kan fosterforeldrene hennes gi deg verdifull innsikt i ditt nye familiemedlem. Hvis du har erfaring med rasen og ønsker å bli fosterforelder, kan du kontakte din lokale redning for informasjon. mange organisasjoner har et konstant behov for kjærlige fosterhjem.

Gebyrer, donasjoner og frivillighet

Doberman-redning er et kjærlighetsarbeid, og de fleste organisasjoner fungerer som ideelle organisasjoner. Noen krever et adopsjonsgebyr, mens andre anbefaler donasjoner i bestemte beløp. Disse avgiftene hjelper til med å dekke kostnadene ved veterinærpleie, mat og andre behov. Avhengig av staten din og redningens status, kan donasjonene dine til og med være fradragsberettigede. Hvis du vil hjelpe Dobermans i ditt område, kan du kontakte organisasjonen for å finne ut om de trenger frivillige til å transportere, leke med eller trene hunder, eller for å hjelpe til med adopsjonsarrangementer.

Finne en Doberman-redning

De fleste Doberman-redninger vil bare adoptere folk som bor i en radius på to til tre timer. For å finne en organisasjon i ditt område, besøk Doberman Pinscher Club of America's redningsnettsted (dpcarescue.com).

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Doberman puppies at 5 weeks old (Juli 2024).

uci-kharkiv-org