Hvordan holder hundeklippere hundene i ro?

Pin
Send
Share
Send

Det er en groomers drøm som går i oppfyllelse: pooches står stille på stativet på stellbordet, rolige og glade for å få børstene og badet. Heldigvis har groomers dine flere triks i ermene.

Sklisikker overflater

Å håndtere en fidgety hund på en glatt overflate er som å prøve å håndtere en vaklende klatt gelatin. For å hjelpe Rover til å stå stille og stabilt, investerer kloke groomere i spesiell sklisikker polstring for strategisk passende overflater, for eksempel på toppen av stellbordene og rundt badeplassene. En annen fordel med glideflater er at de hjelper til med å forhindre utmattelse, noe som gir en mye mer samarbeidende pooch.

Pleiebegrensninger

I de fleste stellsalonger vil ikke "Stay" -kommandoen kutte den; det er behov for mer effektive strategier. Pleiersnoren er ekstra hendig hvis ikke obligatorisk. Festet til en høy metallstang formet som en opp ned L, er løkken en båndløkke som holder hunden rundt halsen, holder ham stille og godt sentrert på bordet, mens den hindrer ham i å hoppe av. Den strammes bare når hunden trekker. For spesielt svirrende hunder har noen groomers begrensninger som holder hunden både rundt nakken og bakparten.

Skånsom tilnærming

Velg en groomer med skjønn. Unngå en groomer som snakker om å vise hunden hvem som er sjef eller som har rykte for å bruke makt for å holde en hund i ro. Mildhet, tålmodighet og belønning er nøkkelen til å stelle en hund som er nervøs, hyper eller overveldet. Gode ​​groomers vil snakke rolig med nervøse hunder og vil gi dem en velfortjent pause innimellom. Med eiers tillatelse kan en groomer bruke godbiter for å distrahere hunden og belønne god oppførsel.

Beroligende hjelpemidler

Noen grooming salonger bruker en rekke triks for å gjøre fidgety og hyper hunder roligere, slik at de er mindre sannsynlig å sprette rundt. Å infisere arbeidsområdet med beroligende feromoner og bruke beroligende lavendelbaserte sjampoer kan være nyttig. Noen groomers bruker beroligende hjelpemidler som essensielle oljer som er strategisk plassert på et stykke papirhåndkle festet nær hundens ansikt.

Beroligende midler

I alvorlige tilfeller kan bruk av beroligende midler være hensiktsmessig. I dette tilfellet er det viktig å merke seg at det er uetisk, ulovlig og farlig for en groomer å levere medisiner til en hund. Det eneste unntaket ville være hvis beroligende midler ble foreskrevet av en veterinær for stellingen. Ikke gå bort, men løp, hvis du hører om en groomer som gir beroligende midler uten veterinærens samtykke.

God praksis

Noen ganger møter groomers hunder som er altfor fraksomme eller aggressive, og hunder som ellers ikke vil stå stille til tross for all innsats. I disse tilfellene er det en god praksis for groomeren å stoppe i stedet for å tvinge tjenesten til kjæledyret. Dette er for groomerens beskyttelse og for å forhindre at hunden får en negativ opplevelse som kan gi et evig inntrykk på fremtidige stellavtaler. Komfort og sikkerhet bør alltid være en groomers topprioritet.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hundeklippe Guide: Hvordan du selv klipper din hund DIY dog haircut (Kan 2024).

uci-kharkiv-org