Hvilke frukter er sunne for Yorkies?

Pin
Send
Share
Send

Hunder er rovdyr som liker grønnsaker. Mens Yorkies ikke trenger å spise frukt - de får de samme næringsstoffene som finnes i frukt fra andre kilder - å legge frukt til hundens diett vil ikke skade. Frukt gir vann, energi, fiber, vitaminer, enzymer, mineraler og antioksidanter.

Epler og pærer

Epler og pærer gir rikelig med vann så vel som pektin med løselig fiber, noe som er bra for fordøyelsen til Yorkie. Biter av ikke-skrelt eple gir ikke-provitamin A-karotener, betakaroten og C-vitamin, samt B-komplekse vitaminer B6, folsyre og kalium. Pærer inneholder kalium - utmerket for å opprettholde god hjertehelse og karbohydratmetabolisme - og vitamin C, som bidrar til å forhindre skade på frie radikaler. Fjern alltid frø.

Sitrus

Grapefrukt gir sunne flavonoider, vannløselige fibre, kalium, vitamin C og folsyre. I tillegg til kreftegenskaper, hjelper grapefruktens fruktpektin til å senke kolesterolet og er en god kilde til fiber. Vitamin C i appelsiner beskytter mot kreft og bekjemper virusinfeksjoner. Flavonoider i den oransje massen styrker immunforsvaret og støtter bindevev. Hakk appelsiner og grapefrukt i biter av passende størrelse for din Yorkie. Fjern alltid frøene.

Andre godbiter

Noen Yorkies elsker bananer - og det er bra fordi de inneholder mye kalium, noe som er nødvendig for at enzymer, muskler og nerver skal fungere. Kalium bidrar til å opprettholde en riktig væskebalanse i hele kroppen. Cantaloupe er en sunn godbit, men på grunn av sitt høye sukkerinnhold må du mate den sparsomt. Vannmelon hjelper til med å skylle nyrene. Fjern alltid frøene: Yorkies kan ikke tygge dem opp og forårsake fordøyelsesproblemer.

Forbidden Fruit

Noen frukter kan forårsake alvorlig sykdom og dødsfall for Yorkie og andre hunder. Aldri mate druer og rosiner, noe som kan forårsake nyresvikt - og alt som trengs er en eller to for å være ganske skadelig for noen hunder. En annen giftig nei-nei er avokadofrukt, groper eller plante. Å spise hvilken som helst del av avokado kan føre til væskeretensjon i en Yorkies lunger, noe som kan føre til pustevansker og til og med døden.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: SONY ECM-44B Lavalier Lapel Mic Overview and Brief Demo (Kan 2024).

uci-kharkiv-org