Hvordan holde en valp komfortabel på en lang tur

Pin
Send
Share
Send

jeg tålmodighetsbilde av John Sfondilias fra Fotolia.com

En valp med bilindusert angst kan være ubehagelig å ta med på turer, men å trene og forberede valpen din på en lang tur kan øke komforten og redusere angst. En positiv holdning og valpevarer vil gjøre valpen din til en ideell reisefølge.

Trinn 1

Introduser valp til bilen med positiv forsterkning. Sett en bånd på valpen din og gå til bilen. Åpne bildøren og ha valpens favorittleke eller godbit inne i bilen. Når valpen klatrer inn i bilen, ros ham entusiastisk mens du gir ham godbiter. Gjenta disse trinnene tre til fire ganger per dag, ifølge BestFriends.org.

Steg 2

Mate måltider inne i bilen. La valpen gå til bilen for godbit, men når du åpner døren, ha matretten full inne i bilen. Mens valpen din spiser, lukker du døren og setter deg i førersetet med bilen av. Følg de samme trinnene under neste måltid, men slå på bilen og vær parkert. Kjør et lite stykke under det tredje måltidet så lenge valpen din spiser komfortabelt. Denne gradvise prosessen reduserer hvalpens angst og holder ham komfortabel for lange turer.

Trinn 3

Ta med valpens favoritt ting og mer. Hvis valpen din er trent i kasse, ta med en kasse og ha en reisepute, teppe og leketøy. Ta med godbiter, isvann og nok mat til å vare hele turen. Hvis valpen din begynner å begynne med tennene, må du holde tenneleker i en kjøligere.

Trinn 4

Hold igjen valpen din. Hvis du ikke har en kasse, må du kjøpe en sikkerhetssele som festes til sikkerhetsbeltet. Mens valpen din er i en kasse, må du sikre kassen med sikkerhetsbelte. Et raskt bremseslag kan føre valpen din til å fly, noe som kan forårsake en skade eller forsterke angsten for å være i bilen.

Trinn 5

Kontroller miljøet. Hvis det er varmt, må du holde klimaanlegget på eller vinduene nede. Hvis det er kaldt, hold varmen på. La aldri valpen din være uten tilsyn i bilen, spesielt ikke i ekstreme temperaturer. Hold volumet på radioen lavt eller av.

Trinn 6

Tillat valpepottepauser hver til to timer. La valpen din eliminere før du setter deg i bilen, og stopp deretter i hvilestopp ofte. Hold hunden din i bånd til enhver tid. Gi kjølig vann og spilletid under hvilestoppene.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Hundetips: Lær hunden å gå pent i bånd. Solplassen (Kan 2024).

uci-kharkiv-org