Hvordan lage en søppelboks for en stor hund

Pin
Send
Share
Send

Hunder tar vanligvis friluftsliv for å avlaste seg. Å tjene din egen sparer penger, ettersom kjøpte versjoner kan ha store prislapper.

Trinn 1

Finn et metall- eller plastbrett som er stort nok til den store gutten din. Han må ha nok plass til å gå på kullet og snu seg komfortabelt. En brett fra bunnen av en gammel stor hundekasse kan fungere, eller en stor plastbeholder. Typen som glir under sengen er i god høyde for å holde søppel og fremdeles lar den store valpen din komme lett inn. Store, koffertlignende kasser med høyere sider kan fungere, så lenge du kutter et bredt hakk i en av sidene for å fungere som en inngangsport for valpen din.

Steg 2

Velg et fyllmateriale som du enkelt kan endre og kaste på riktig måte. Mange dyrebutikker har kull bare for hunder, eller du kan bare bruke vanlig kattesand eller aviser. Fyll søppelbrettet med det valgte søppelet og dryss natron over det for å absorbere lukt. Fôr skuffen din med kommersielle tisseputer, holder du på urinen og gjør opprydding like enkelt som å løfte ut den våte puten og erstatte den med en ny.

Trinn 3

Rengjør boksen hver dag for å holde hunden din tilbake. En hunds nese er mye mer følsom enn din, og til og med en enkelt pitstopp kan skape nok ubehagelig lukt til å holde poochen din borte. Snu eller rengjør søppelboksen hver dag, til og med flere ganger om dagen, for å holde luktene nede og gjøre boksen mer innbydende for valpen din.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: HVORDAN TEGNE EN GOLDEN RETRIEVER (Kan 2024).

uci-kharkiv-org