Hvordan lage gjenbrukbare bleier til jentehunder

Pin
Send
Share
Send

Uansett om din kvinnelige hundekammerat er i varme eller lider av inkontinens, hjelper hundebleier med å holde møblene og gulvene fri for rot. Du kan også lage dine egne hundebleier med resirkulert eller nytt, gjenbrukbart materiale.

Mannlige undertøy

Mannlig undertøy er den enkleste løsningen for å lage hjemmelagde bleiebleier takket være frontåpningen. Dette skaper et perfekt sted for halen å gå gjennom. For å bestemme den beste størrelsen for hunden din, pakk et målebånd rundt hundens midje, det er det smaleste området rundt midten, nær bakbena. Match denne målingen med midjemålingen på undertøyet. Ta på deg undertøyet til hunden din med flueåpningen på toppen. Slip halen gjennom. Noen få masker kan være nødvendige for at undertøyet skal sitte tett og ikke gli av.

Tøy baby eller hjemmelagde designer bleier

Et annet alternativ bruker klut babybleier med borrelås på siden. Bare klipp et hull i bleien der halen er, skli på og fest på plass. For de med sømferdigheter, er mønstre tilgjengelig for å lage tilpasset passform og tettsittende bleier med borrelås. En ting å vurdere med borrelås er imidlertid at en smart og bestemt hund kan finne ut hvordan de skal fjernes.

Baby Onesies

For mindre hunder som vrikker ut av tradisjonelle hundebleier, bør du vurdere å lage en bodysuitbleie med baby-onesie. Plasser skjorten over hundens hode, med fremre poter gjennom armene og den lengre delen av onesie over ryggen. Bestem hvor onesie vil dekke halen og kutte en åpning slik at halen kan gå gjennom. Lukk onesie med trykknappene under magen.

Hensyn

Mens alle disse klutmulighetene absorberer blod og urin til en viss grad, kan du legge til maxi-pads oftere de indre padsene oftere uten at du trenger et stort antall tøybleier. Hyppig forandring er viktig for å holde henne tørr. Regelmessig eksponering for fuktighet kan irritere huden og øker risikoen for infeksjon. Når en tøybleie blir tilsmusset, fjerner du bleien og erstatter den med en ren. Hvis regelmessig inkontinens er et problem, kontakt en veterinær for å utelukke eventuelle underliggende medisinske tilstander som kan behandles.

For den sjalu mannen

Hvis hannhunden din har en tendens til å kvisle, eller er misunnelig på de nye bleiene din lille dame har på seg, er et hjemmelaget magebånd svaret. Mål rundt livet og klipp ut et stykke materiale i den lengden. Gjør bredden bred nok til å dekke de nødvendige delene. Fest borrelås. Pakk bandet rundt magen og fest. Plasser en maxipute inni for å øke absorpsjonen.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Den lille redde bæsjen - Animert (Juli 2024).

uci-kharkiv-org