Pillesprøyter for katter

Pin
Send
Share
Send

Hvis du noen gang har måttet tvinge katten din til å ta en pille, vet du at det er en traumatisk opplevelse. Katten liker det heller ikke så mye. I jakten på å få pus til å ta medisinen sin, har mennesker klekket ut planer som involverer underordnede og utviklet verktøy for å få jobben gjort.

Pill Popper

Pillessprøyten er en genial oppfinnelse som ligner mye på en tradisjonell sprøyte, men som har et sted på tuppen som holder pillen. Du trekker først en liten mengde vann opp i sprøyten før du presser pillen inn i rommet på enden. Sprøyten er fylt og klar til å stikke pillen inn i kattens munn.

Hvorfor det fungerer

Pillessprøyten fungerer hovedsakelig på grunn av vannet som sprøytes inn i kattens munn rett etter at pillen er kommet inn, men den lange, rørlignende designen spiller også en rolle. Sprøyten er lang nok til at du kan få delen med pillen inn i kattens munn og tilbake mot halsen uten å utsette fingrene for de sylskarpe tennene. Før Sylvester vet hva som har skjedd, har du presset stempelet med tommelen, kastet pillen på baksiden av tungen og også sluppet vannet fra sprøyten inn i munnen. Katten din svelger automatisk når han kjenner vannet i munnen og vasker pillen ned i halsen.

Pillepistoler

Pillepistoler er medisinske hjelpemidler som ligner p-sprøyter. Kanonene er nesten identiske med sprøytene, men pillepistoler har ikke en hul sprøytefunksjon. De er rett og slett lange stempel med en myk gummispiss som holder pillen på plass til du trykker enden med tommelen. Pistolen pløyer pillen ut på baksiden av kattens tunge, men uten vannet for å stimulere en naturlig svelgesvar, må du enten holde katten din til du vet at han har svelget eller gni halsen for å oppmuntre ham til å sende pillen på vei. Ellers vil han straks legge den spyttedrikkede pillen på gulvet før han løper for å gjemme seg.

Den gammeldagse måten

Hvis du tviler på effektiviteten til pillepistoler og sprøyter og har en gratis ettermiddag, kan du alltid velge å prøve å kutte katten din manuelt til å ta pillen. Det er alltid bakholdsmetoden der du uventet hjørner ham og plasserer den ene hånden oppå hodet, stikker tommelen i den ene siden av munnen og langfingeren på den andre siden for å lirke den opp. Sett deretter pillen på baksiden av tungen med den andre hånden, helt øverst på halsen. Du må gjøre halsmassasje (hvis han lar deg være i nærheten av ham når du har sluppet hodet) fordi denne metoden risikerer ikke å sikre at han har fått i seg medisinene.

Du kan også prøve å gjemme pillen i mat, men katter har en uhyggelig måte å spise rundt den delen som holder pillen, og etterlater deg en rotete pille og en umedisinert katt. Hvis du liker ideen om å gjemme pillen i maten, knus den til pulver og bland den i en liten mengde hermetikk eller annen favoritt godbit. Å holde mengden mat liten vil garantere at katten din spiser alt, medisiner og alt.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: nöff nöff (Kan 2024).

uci-kharkiv-org