Hvordan fjerne hundehår fra bilseter

Pin
Send
Share
Send

i Collie Dog on Dog Bed bilde av Janet Wall fra Fotolia.com

Turer til parken - og i mindre grad veterinæren - er fylt med spenning for hunden din, og betyr at han får ri i bilen. Så gøy! Men avhengig av årstid og hvilken type hund du har, kan dette også bety at en god del av ditt elskede kjæledyr alltid vil være med deg, selv når han er hjemme — i form av et godt lag med hår fast i bilens polstring. Å rengjøre håret fra setene dine kan kreve tid, utholdenhet og mye tålmodighet.

Trinn 1

Støvsug alt løs overflatehår fra setene. Gni hendene over setene mens du bruker gummihansker for å samle så mye av det løst fast håret som mulig; støvsug deretter igjen. Gjenta denne prosessen til du har fjernet så mye overflatehår som mulig.

Steg 2

Bryt det statiske grepet mellom håret og stoffet med en fuktig klut eller tørketrommel, eller en spray med like deler flytende tøymykner og vann. Dette vil gjøre at håret lettere kan komme fri. Tørk setene ned eller spray dem og la dem tørke. Bruk lofri eller en stiv børste på setet for å løsne og fjerne håret som sitter fast.

Trinn 3

Påfør en klisspapir lofals eller lengden på teipen for å fjerne sta hår. Trykk båndet eller rullen godt mot setet. Bruk et nytt stykke når den nåværende strekningen fylles med hår.

Trinn 4

Dekk setene dine med et laken eller teppe for å holde dem så hårfrie som mulig under fremtidige utflukter med kjæledyret ditt. Kommersielle deksler er også tilgjengelig for dette formålet og festes godt til bilseter for å holde dem rene. Hold en loførste eller en papirrulle i hanskerommet for å ta vare på de løshårene som klarer å komme forbi forsvaret ditt.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Fjern fuktighet og forebygg dugg i bilen (Juni 2024).

uci-kharkiv-org