En bulldog med dermatitt

Pin
Send
Share
Send

Mobbere har rynker og smussede ansikter som gir dem et blikk bare en mor kunne elske. Noen ganger kan de faktisk være så stygge at de er søte. Disse varemerkerynkene kan forårsake alle slags problemer for en bulldog, som ikke bare kan komme inn for ansiktsbehandling når som helst hun vil.

Mobbere er best

De som har og elsker bulldogger, erklærer dem som de beste hundene noensinne. Enten det er en av de store, slurvete engelske bulldoggene, en liten fransk bulldog eller noen form for bulldogblanding, kan det være ansiktsrynker. Innenfor foldene av disse rynkene lever alle slags mikroskopiske, yucky ting som forårsaker alle slags problemer for hunden din og potensielt for deg. En bulldog med dermatitt trenger alle vennene han kan få, så forhåpentligvis er du klar, villig og i stand til å gi den lille mobberkompisen din en hjelpende hånd.

Derma Hva?

Dermatitt er et av de fangeordene med flere betydninger. Roten, "derma" betyr hud, og "itis" betyr ganske enkelt "betennelse i", så enhver betennelse i huden, det være seg solbrenthet, kviser, utslett eller hot spots, kan være dermatitt. Når det gjelder bulldogger, er dermatitt vanligvis forårsaket av candida, eller gjær. Gjær er en sopp som elsker å vokse på varme, fuktige steder, slik som foldene på hundens rynker. Staph, en bakterie, blomstrer også i et så gjestfritt miljø. Å holde hundens ansikt rent er et must. Det er mye lettere å forhindre et problem enn å behandle et problem. Når dermatitt er i full gang, gjør det vondt. Å rense et berørt område vil være mest ubehagelig for både deg og hunden din.

Atopisk dermatitt

Atopisk dermatitt er en betennelse forårsaket av mat- eller loppeallergi, eller allergi mot noe i hundens miljø. Mens enhver hund kan bli offer for atopisk dermatitt, er noen raser mer utsatt for det. Bulldogs er blant disse rasene. Atopisk dermatitt kan forekomme sesongmessig i forbindelse med andre allergisymptomer som kløe. Allergier som forårsaker atopisk dermatitt kan forekomme året rundt, avhengig av hva allergenet er. De fleste hunder som presenterer symptomer på atopisk dermatitt, viser en loppeallergi. For dette er behandlingen enkel: Kvitt lopper på hunden din, og dermatitt vil forsvinne.

Forebygging

Forebygging av dermatitt er viktig hvis du vil holde hunden komfortabel og lommeboken din trygg mot høye veterinærregninger. Noen hunders ansiktsrynker trenger daglig pleie, mens andre hunder bare trenger daglig pleie og regelmessige tørking. Dyrebutikkbutikker har engangsservietter tilsatt aloe og lanolin laget akkurat for dette formålet, men du kan ganske enkelt bruke en myk klut med litt varmt vann og tørke hver brett godt. Litt vaselin på hundens neseskinn vil holde den sunn og fuktig. Rengjør alltid foldene med hundesjampo under hundens badekar og når han er ekstra skitten. Hvis irritasjon er tydelig, bruk bleieutslettkrem eller produkter som inneholder sinkoksid eller hydrokortisonkrem for å berolige kløe og betennelse.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Como esta ROLEXXA después del Embarazo, Bulldog Inges!! (Juli 2024).

uci-kharkiv-org