Gaver å gi til mennesker hvis hund har dødd

Pin
Send
Share
Send

jeg engelsk springer spaniel-bilde av Jeff Dalton fra Fotolia.com

Å ære minnet om en avdød hund er en kjærlig måte å hjelpe venner og familie i sorgprosessen. Å være oppmerksom på og medfølende med eierens sorg er en gest hun lenge vil sette pris på.

Aske anheng og vindklokker

Mens noen kjæledyrforeldre ikke kan bære daglige påminnelser om sine avdøde hunder, blir andre bemyndiget av deres stadig tilstedeværende ånd. De som velger å kremere eller begrave hundene sine, kan holde et håndgripelig stykke nær hjertet med et lite anheng som holder aske, knuste blomster, pelsklipp eller jord fra et spesielt hvilested. Vindklokk er også en gjennomtenkt minne. Lydene deres kan få de etterlatte til å føle seg som om hundens ånd forsiktig flyter på brisen som beveger dem, og gir en beroligende fred.

Tilpassede gaver

Det er ingen mangel på muligheter for å lage et personlig minnesmerke. Noen av de mange inderlige alternativene inkluderer en urneskulptur, en fotocollage, et portrett (på glass, lerret eller som en leireaktig fotoskulptur), en inngravert ramme, en etset hagestein, et juletrepynt og en utklippsbok. Myriade nettbutikker og mursteinbutikker tilbyr omfattende muligheter for å skape et unikt minnesmerke. Med personlige bilder som er så lett tilgjengelige på sosiale medier, er det relativt enkelt å overraske mottakeren med en varmhjertet gave.

Levende minnesmerke

La kreativiteten løpe løpsk med tanker om foryngelse: Hjelp eieren med å plante et tre eller en busk i hagen hennes, spred blomsterfrø over hundens favoritt uteområde eller omring poochens bilde med en liten innendørs hage hvor den sørgende vennen eller familiemedlemmet kan ta trøst. Sjekk også retningslinjene for lokale parker for å se om det kan plantes et tre der alle kan nyte.

Donasjon til en dyreorganisasjon

Å redde et annet liv kan være en av de mest katartiske opplevelsene for noen i kjølvannet av sorg for kjæledyrstap. Uansett om det er offentlig drift eller privat husly, har alle dyrerelaterte organisasjoner løpende behov, ting de trenger for å holde kostnadene lykkelige og sunne. Mange grupper har en ønskeliste med spesifikke gjenstander som er nødvendige for hverdagsdrift og for deres beboere med spesielle behov. Kontantdonasjoner hjelper også, og de lar tilfluktsstedets ansatte bestemme hvordan du kan utnytte din sjenerøsitet best, fra veterinærkostnader til daglige utgifter. Vurder å gi lokalt, slik at du bedre kan spore hvordan donasjonen din blir brukt.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: KUNG FURY Official Movie HD (Juli 2024).

uci-kharkiv-org