Hvordan more en valp

Pin
Send
Share
Send

Du vet at du er en god valperforelder når du bruker lang tid på å lure på hvordan du kan more pelsbarnet ditt. Tross alt er hun veldig nysgjerrig på sine nye omgivelser. Trikset er å holde henne lykkelig underholdt med foreldregodkjente leker og tygger som gir henne kjedsomhet.

Trinn 1

Kjøp valpen din noen leketøy eller baller som utfordrer hjernen hennes. Puslespill og Kongs krever at pelsbarnet ditt flytter leketøyet rundt eller ser i rom for å finne en belønning. Bare fyll med favorittgodset og hun må jobbe ekstra hardt for å finne skatten. Et ekstra pluss: Kong er et flott tyggeleketøy selv etter at hun har rammet det. Den harde gummien hjelper til med å berolige tannkjøttet.

Steg 2

Skaff valpen din til en venn, eller planlegg vanlige valpespilldatoer når hun er fullvaksinert. Siden de underholder hverandre, kan det ofte være enklere å eie to hunder enn en. Hvis du ikke har råd eller håndterer to hunder selv, kan du se nærmere på den doggy barnehagen din. De tilbyr pooch underholdning mens du er på jobb. Ikke glem hundeparken; det er som Disneyland for hunder.

Trinn 3

Slå på TVen eller radioen for valpen din mens du er borte. Musikk beroliger det vilde dyret, og noen kabeluttak tilbyr doggy programmering for å holde hunden underholdt og underholdt mens du er borte. Ifølge Dr. Nicholas Dodman fra Tufts University's Cummings School of Veterinary Medicine, er hunder i stand til å se digitale TV-signaler mye lettere enn fra analoge signaler, og de kan generelt gjenkjenne andre hunder på TV.

Trinn 4

Spill å hente med en ball eller en frisbee for moro skyld. Å bli involvert i aktiviteter gir valpen din et mentalt og fysisk utløp for overflødig energi. Det er også en fin måte å knytte seg til den nye babyen din.

Trinn 5

Ta valpen din med på en biltur. Ta henne med overalt i de første månedene av livet, men bare etter at hun har blitt inokulert mot hundesykdommer og virus. Introdusere henne for alle typer steder mens hun er under 18 ukers alder, som er den kritiske sosialiseringsperioden for poochen din. Etter den alderen blir hun mer skeptisk og engstelig over rare nye innstillinger.

Pin
Send
Share
Send

Se videoen: Slik trener du innkalling med hunden din (Kan 2024).

uci-kharkiv-org